СТЪПКА 1: СИЛАТА НА ВИТАМИНИТЕ

Тривитамини Zehira Конска Магия – Витамини за коса

Най-после нещо, от което наистина расте коса. Формула, създадена изцяло за човешка употреба. Конска доза витамини за коса – Чист Тривитаминиоил Конска магия е уникален тривитаминиоил за хора! Усъвършенствана формула, сертифициран козметичен продукт изцяло за хуманна употреба! Течни витамини за коса с мощен ефект! Конска магия за коса – Витамини при косопад!

От дълго време мислим как да подобрим работещата рецепта на тривитамините А, Е и Д3 и да елиминираме съмненията на хората – какво ще се случи, когато използват за косата си масло, предназначено за ветеринарна употреба!

Накрая го постигнахме! Запазихме концентрацията на витамини, но създадохме продукта по специална технология, годна за човешка употреба. Вложихме и витамин С в неговата единствена по рода си масленоразтворима форма.

За малцина е известен фактът, че витамин Д3 е Забранен за човешка употреба (това важи за козметологията!)

Ето защо ние заменихме витамин Д3, а на негово място вложихме единствената маслена форма на витамин С. А крайният продукт е наистина още по-мощен и напълно подходящ за човешка употреба.

✅ при силен косопад след боледуване

✅ следродилен косопад

✅ хормонален косопад

✅ мъжки тип косопад

✅ различни типове алопеция

✅ за растеж на коса – обем, сгъстяване, удължаване по натурален начин

✅ за подхранване и превенция

✅ за много изтощена и суха, рядка, рехава коса, “сплескана”, без обем, като “слама” и пр.

Чистият маслен концентрат се втрива в корена с масажни движения. Престоява 30 минути като маска. На главата се слага памучен тюрбан, за да затопли скалпа и маската да проникне по-добре през кожата. След това се измива добре с шампоан против косопад.

Нужни са ни:

1 супена лъжица тривитаминиоил Конска магия

1 супена лъжица зехтин

1 жълтък

1 чаена лъжица мед

Намажете първо корените с четка, след това и цялата коса по дължина. Сложете найлонова торбичка и върху нея памучен тюрбан. След 1,5 – 2 часа измийте добре с шампоан.

Повтаряйте тази процедура всяка седмица! След месец ще наблюдавате удивителни резултати.