Полезна статия

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Зеолит

Нека се гордеем

Преди да ви разкажем за чудото Зеолит, важно е той да бъде оценен достойно и заслужено. Ние, българите, имаме пореден повод да се гордеем. Защото тук, сред нашите “златни” земи, природата за сетен път ни е обсипала с безценни дарове.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

МИСИЯ ЗЕОЛИТ

100+ Ползи от Зеолит - веществото, обявено за минерал на XX век, заради граничещите му с вълшебство качества.

 

МИНЕРАЛЪТ на XX ВЕК

МИНЕРАЛЪТ на XX ВЕК

Зеолит се оказа едно от най-изучаваните вещества на планетата. Обявено е от Световната научна организация за минерал на XX век, заради граничещите му с вълшебство качества и все по-нарастващото му използване в медицината.

МИНЕРАЛЪТ НА ДЪЛГОЛЕТНИЦИТЕ

МИНЕРАЛЪТ НА ДЪЛГОЛЕТНИЦИТЕ

Не е тайна, че сънародниците ни, живеещи в Родопите, от десетки години използват Зеолит в ежедневието си – слагат го във водата си, дори в храната и са сред едни от най-здравите дълголетници в родината ни.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

ВОДАТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА ПИЕМ ВСЕКИ ДЕН

Или как да превърнем водата в истинско ЛЕКАРСТВО?

За водата вече се знае твърде много. И всички научни изследвания доказват едно и също – водата, която консумираме ежедневно, е от изключителна и основна значимост за нашето здраве. Каква вода да пием – е въпросът, който почти всеки си е задавал.

Нека го кажем простичко. За да сте сигурни, че вашата вода е качествена и на практика да ви служи като главен източник на лечение и здраве, то трябва на първо място да бъде ЧИСТА. А също така да съдържа главни и жизнено необходими минерали и елементи. Структурираната със Зеолит вода осигурява всички необходими фактори – пречиства водата от тежки метали и ненужни вещества. И в същото време доставя до клетките на вашия организъм цял арсенал от елементи, които задействат най-важните функции в тялото. И всичко това, за да бъдете ЗДРАВИ!

Пречистването на питейната вода – трапезна или едва минерализирана, почиства организма от отрови и стабилизира антиоксидантната отбрана. Действа оздравително на стомашно-чревния тракт, нервната система и сърдечно-съдовата активност. Най-лесният метод да си направите “подмладена вода ” със зеолит е като се снабдите с неголямо количество камъчета, които пускате всяка вечер в съда с питейна вода. Около 100 г са задоволителни за пет литра, а времето за преструктуриране е 6-8 часа, т.е. една нощ. При първото зареждане водата може да е леко мътна и ще трябва да се прецежда преди приложение. Зеолитът може да е деен в продължение на 90 дни, а съгласно някои източници и до 6 месеца – т.е. имате разполагаем артикул за многократна приложимост.

ИЗГОДНО!

НАЙ-ЕВТИНАТА ЗДРАВОСЛОВНА ВОДА - ЗДРАВЕ ЗА 13 СТОТИНКИ НА ДЕН!

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода
ИЗГОДНО!

НАЙ-ЕВТИНАТА ЗДРАВОСЛОВНА ВОДА - ЗДРАВЕ ЗА 13 СТОТИНКИ НА ДЕН!

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Какво ли не правим за нашата вода. Осигуряваме си специални филтри, машини, устройства. И всички те са скъпо струващи. Някои от тях наброяват “скромните” цифри от няколко хиляди евро. С единствената цел да пием качествена вода.

Обаче на нашата планета съществува съвършена “машина” за съвършено чиста и качествена вода. И това е Зеолитът.

ЗАЩО 13 СТОТИНКИ?

ЗАЩО 13 СТОТИНКИ?

Една торбичка от 100 грама е достъчна да пречиства и структурира 5 литра вода на ден в продължение на 3 месеца. Следователно осигурявате вода за 90 дни, като инвестирате общо 12 лева. Или средно по 13 стотинки на ден за най-чистото и естествено лекарство. Имайки предвид, че 5 литра вода е достатъчна средно за двама души на ден, то тогава сметката е още по-изгодна…6-7 стотинки на ден. За НАЙ-КАЧЕСТВЕНА И ЛЕЧЕБНА ВОДА! Без странични ефекти, без намеса на никаква химия, единствено чрез пиене на удивително чиста и съвършено структурирана вода.

ПОДАРЪК - СПЕЦИАЛНА ТОРБИЧКА ЗА ВАШАТА ВОДИЧКА

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Понеже вълшебните камъчета Зеолит трябва да бъдат поставяни всеки ден в нови 5 литра вода, ние открихме начин, с който да ви улесним. Създадохме за вас специални еко торбички, изработени от 100% чист памук, в които да поставите своето ново “съкровище” – камъните Зеолит. Торбичките са снабдени със специални връзки, с които лесно ще прехвърляте съдържанието ежедневно. По този начин не е нужно да прецеждате водата от Зеолита през цедка или по друг неудобен начин, а единствено да извадите камъните с торбичката от единия съд и да ги прехвърлите в нов.

 

Нещо повече…Малцина знаят, че Зеолит има способността да облекчава болка и да подобрява здравето, дори приложен външно върху кожата. За целта, поставен в торбичка и нагрят с ютия (до степен на поносимост за кожата) вие ще активирате неговите сили. Прилагайте външно директно върху проблемни места като глава, бъбреци и сърдечна област, награвяйте съвсем слабо с ютията. Използвайте външно и при шипове и артрит.

Още нещо интересно, което много малко хора знаят – Поставяйте Зеолит в торбичка под възглавницата вечер, за да подобрите съня и здравето си като цяло.

Именно за тази цел предложената от нас торбичка ще ви свърши идеална работа за различните външни приложения, както и за лесна употреба като цедка за пречистване и структуриране на водата.

Торбичките са ПОДАРЪК ОТ НАС.

ВАЖНО! Преди първоначална употреба на торбичката, изперете внимателно на ръка, за да си гарантирате нужната хигиена. Препоръчваме периодично изпиране на торбичката и поддържане на нейната чистота.

Торбичките са снабдени със специални връзки, с които лесно ще прехвърляте съдържанието ежедневно. По този начин не е нужно да прецеждате водата от Зеолита през цедка или по друг неудобен начин, а единствено да извадите камъните с торбичката от единия съд и да ги прехвърлите в нов.

БОЖЕСТВЕНАТА ВОДА

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Наричаме я божествена – структурираната със Зеолит вода е наистина такава. Вие ще усетите това веднага, още с първата глътка напълно пречистена и подобрена вода. Ще разберете, че сега тя е много по-вкусна, сякаш пиете директно от планински извор. Наричаме тази вода магична, но всъщност зад подобрения вкус и “магия” стоят реални научни факти и логика.

ИМА ЛИ РАЗЛИКА В КАЧЕСТВОТО НА ЗЕОЛИТ?

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Разбира се, разликата е огромна. Повечето Зеолит се набавя от повърхностни слоеве, където качеството на Зеолит не е толкова чисто. Напротив, може да бъде дори токсично или радиационно. Често на пазара се предлага бентонит вместо Зеолит. На външен вид двата продукта са неразличими, единствено специалисти могат да отличат двете изделия. Друга съществена разлика е концентрацията на КЛИНОПТИЛОЛИТ в Зеолита. На повечето места тя е между 20-40 %. В предлагания от нас Зеолит нивата на КЛИНОПТИЛОЛИТ е приблизително 90%, дори повече. А това го прави най-качественият на практика Зеолит на планетата, открит до момента. Нашият Зеолит НЕ се добива от повърхностни слоеве, а на дълбочина от близо 60 метра – изключително сложна, трудоемка и скъпо струваща технология на добиване.

Към всичко това добавяме и ТРОЙНА патентована обработка, за която ще споменем по-надолу в текста.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Ако вече ви е станало интересно, предстои да научите още по-невероятни факти за Зеолит, които няма да откриете никъде другаде. Ето какво имаме още…

ПАТЕНТОВАНА ТРОЙНА ОБРАБОТКА НА НАШИЯ ЗЕОЛИТ

Важно е да уточним, че минералът Зеолит НЕ може да се използва в суров вид. Погрешно е схващането, че можем да си вземем директно с шепи Зеолит от кариерите и да го отнесем у дома за консумация. Нито пък е добра практика да си купим промишлен Зеолит от завода. Изключително важно е зеолитът да е преминал специална термична и пречистваща обработка. В най-добрия случай и процес на допълнителна активация на неговите свойствата. Именно такава патентована разработка на единствен производител е пакета, който ви предлагаме. Само така можем да сме сигурни, че приемате чист зеолит, който е предназначен единствено и само за здравни цели.

В останалите случаи най-доброто, което може да намерите на пазара, е Зеолит, подложен единствено на двойна активация. И само в предложеният от нас Зеолит активацията е ТРОЙНА. Разликата в качеството е огромна! При тази трета активация частиците НЕ се слепват една с друга, а по този начин се увеличава абсорбационната площ или казано накратко – осигуряваме милиони “чистачи” в организма.

За да се постигне ефективна полза от приема на Зеолит, той би следвало да е обработен под 5 микрона. Зеолитът, който предлагаме, се обработва на 3 микрона – почти двойно под минимума. Целта на ниските микрони е възможността Зеолит да навлезе в кръвта и да бъде усвоен.

При една от активациите Зеолитът се подлага на термична обработка в пещ при над 400 градуса и под ВАКУУМ. А крайният резултат е постигане на СПЕЦИАЛНА ПРЕЧИСТЕНА МОЛЕКУЛА.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

ЗА УЖАС НА МЕДИЦИНАТА

Зеолит Клиноптилолит - Неудобният за медицината минерал

Чудото Зеолит едва наскоро разкри свойствата си пред по-широка аудитория и успя да смае света. За ужас на медицината, той доказа, че е наистина работещ. Подобно на много други “чудодейни”, но безкрайно простички лекове, напълно достъпни за хората, Зеолитът демонстрира своите качества и безапелационно доказа редица свойства, които наистина лекуват и подобряват човешкото здраве. Малко по малко хората започнаха да се освобождават от дългогодишните насадени заблуди от фармация, чиято последна грижа и желание е хората да бъдат здрави и да живеят дълго и хармонично. И още по-интересно, Зеолит Клиноптилолитът се счита за напълно безопасен и нетоксичен за перорално приложение при хора и животни. Това включва дори бебета, деца, бременни жени и кърмачки.
ВЗЕМИ НАЙ-ДОБРИЯ ЗЕОЛИТ В СВЕТА
МИСИЯ ЗЕОЛИТ
ИНТЕРЕСНО

ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО НА ЗЕОЛИТА -ТАЙНАТА КОЯТО ГРАНИЧИ С ВЪЛШЕБСТВО

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода
ИНТЕРЕСНО!Ч

ЕЛЕКТРИЧЕСТВОТО НА ЗЕОЛИТА -ТАЙНАТА КОЯТО ГРАНИЧИ С ВЪЛШЕБСТВО

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Представете си, че разполагате със специално вещество, което денонощно извежда от тялото ви всичко излишно и токсично. Като в същото време доставя извлечените и полезни елементи от храната ви. И ги доставя там, където им е мястото – до вашите клетки. Представете си го като ваш личен “куриер”, който елеганто изнася от дома ви (вашето тяло) с камиони купища боклук, шлака и токсини. Но и неуморно доставя истинско “злато” – витамини, минерали, микро и макроелементи във вашия дом.

Мислете за Зеолит като за ваш “чистач”, “личен шофьор”, “личен лекар” и пълна “аптечка” с всичко необходимо за вашето здраве. Ето за това говорим и ето защо казваме, че ефективността на Зеолит граничи с вълшебство.

Зеолитът крие още една от поредните си тайни – Той умее да изчиства ИЗБИРАТЕЛНО токсини и тежки минерали. НО! Той НЕ извежда молекулите на аминокиселините и витамините, например. А по този начин засилва имунната система, която влиза в перфектния си ритъм, разрешавайки всевъзможни здравословни проблеми. Освен това тонизира целия организъм и го дарява с желаните количества енергия.

И ако все още сте скептични и не вярвате, за всяко негово изброено свойство науката вече разполага с куп доказателства.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

Нека опишем тогава по-научно всичко написано дотук: Клиноптилолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород. Зеолитът е мощен адсорбент. На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита, с високопорьозна и обширна реактивна повърхност от 450 кв. метра на един грам. Именно тази структура придава на клиноптилолита уникални свойства. Натоварената с отрицателно електричество повърхност дава възможност минералът клиноптилолит да привлича и задържа катиони от средата, в която се намира и от своя страна да отделя други. Поставен във водна среда, клиноптилолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване. Той има силно въздействие върху човешкия организъм. Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната. Но и доставя до клетките на практика почти всички жизненоважни микро и макроелементи.

Зеолитът привлича всички положително заредени частици на токсините – йони на оловото, живака, кадмия, арсеника, цезия, рубидия и стронция. Вместо тях каменните фрагменти отделят и обогатяват течности с полезните микроелементи, витамини, ферменти и имунни комплекси.

 За добрата форма 

ЗЕОЛИТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ
да, точно така. И е факт!

Досега НЕ е известен нито един случай, при който употребяван ежедневно във водата, Зеолит да не е спомогнал за премахването на поне 3-4 килограма още през първите месеци. Тук говорим за ситуации, в които човек нищо не променя от досегашния режим, тоест нито е увеличил, нито намалил храненето, начина си на живот и т.н. И разбира се, ако всеки ден консумира минимум 2 литра зеолитна вода. Премахването на минимум 3-4 килограма през първите месеци на практика са ГАРАНТИРАНИ! Без нищо специално да правите.

Зад това твърдение не се крие никаква загадка, нито рекламно послание. Зад успехите на Зеолит се крие точно определена логика и причина. А именно способността му да пречиства организма от излишните шлаки, токсини и почти всички натрупани вредни вещества в организма. От което следва ефективна детоксикация. А също и засилване на метаболитните процеси. Всъщност тайната е в пречистващите свойства на българския Зеолит.

ЗЕОЛИТ ЗА КРАСОТА

Важно е да уточним, че минералът Зеолит НЕ може да се използва в суров вид. Погрешно е схващането, че можем да си вземем директно с шепи Зеолит от кариерите и да го отнесем у дома за консумация. Нито пък е добра практика да си купим промишлен Зеолит от завода. Изключително важно е зеолитът да е преминал специална термична и пречистваща обработка. В най-добрия случай и процес на допълнителна активация на неговите свойствата. Именно такава патентована разработка на единствен производител е пакета, който ви предлагаме. Само така можем да сме сигурни, че приемате чист зеолит, който е предназначен единствено и само за здравни цели.

В останалите случаи най-доброто, което може да намерите на пазара, е Зеолит, подложен единствено на двойна активация. И само в предложеният от нас Зеолит активацията е ТРОЙНА. Разликата в качеството е огромна! При тази трета активация частиците НЕ се слепват една с друга, а по този начин се увеличава абсорбационната площ или казано накратко – осигуряваме милиони “чистачи” в организма.

За да се постигне ефективна полза от приема на Зеолит, той би следвало да е обработен под 5 микрона. Зеолитът, който предлагаме, се обработва на 3 микрона – почти двойно под минимума. Целта на ниските микрони е възможността Зеолит да навлезе в кръвта и да бъде усвоен.

При една от активациите Зеолитът се подлага на термична обработка в пещ при над 400 градуса и под ВАКУУМ. А крайният резултат е постигане на СПЕЦИАЛНА ПРЕЧИСТЕНА МОЛЕКУЛА.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

ЗЕОЛИТ КОЗМЕТИЧНА ВОДА

Малцина знаят толкова много подробности относно множеството приложения на Зеолит. Вероятно единствено при нас ще откриете толкова пълна палитра от качествата на този невероятен минерал. Едно от тях е свързано с кожата и косата и как да се погрижите по напълно естествен начин за тях.

Нека ви предадем едно ценно знание, а някой ден вероятно ще ни благодарите 🙂

Когато за първи път използвате Зеолит за структуриране и пречистване на вода, направете следното:

Първоначално изсипете съдържанието от пликчето в 500 мл вода. Важно е водата да НЕ е минерализирана. Използвайте ония бебешки водички, обикновено с розови етикети и капачки. Те са най-подходящи за случая. Оставете камъните Зеолит във водата за около 8 часа. При първото използване Зеолит е с най-концентрирано съдържание. Ето защо водата леко ще помътнее. Важно е това да не ви притеснява. А напротив, добре е да оцените високо тази лечебна вода – подобна реакция демонстрира концентрирано съдържание на минерали и елементи във водата ви, идващи от Зеолита. Запазете тази безценна вода, тя може да издържи в хладилник от месец, дори до три месеца. За удобство, изсипете структурираната вода в спрей помпа. С нея третирайте различни части на кожата.

ЗЕОЛИТ КОЗМЕТИЧНА ВОДА

Малцина знаят толкова много подробности относно множеството приложения на Зеолит. Вероятно единствено при нас ще откриете толкова пълна палитра от качествата на този невероятен минерал. Едно от тях е свързано с кожата и косата и как да се погрижите по напълно естествен начин за тях.

Нека ви предадем едно ценно знание, а някой ден вероятно ще ни благодарите 🙂

Когато за първи път използвате Зеолит за структуриране и пречистване на вода, направете следното:

Първоначално изсипете съдържанието от пликчето в 500 мл вода. Важно е водата да НЕ е минерализирана. Използвайте ония бебешки водички, обикновено с розови етикети и капачки. Те са най-подходящи за случая. Оставете камъните Зеолит във водата за около 8 часа. При първото използване Зеолит е с най-концентрирано съдържание. Ето защо водата леко ще помътнее. Важно е това да не ви притеснява. А напротив, добре е да оцените високо тази лечебна вода – подобна реакция демонстрира концентрирано съдържание на минерали и елементи във водата ви, идващи от Зеолита. Запазете тази безценна вода, тя може да издържи в хладилник от месец, дори до три месеца. За удобство, изсипете структурираната вода в спрей помпа. С нея третирайте различни части на кожата.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ЗЕОЛИТ
Зоните, които да третираме:

❤️ Кожата на лицето – Сутрин и вечер преди обичайния ви козметичен продукт. Това ще се отрази страхотно на вашата кожа. Ще й придаде мекота, стегнатост, ще я подмлади и освежи.

❤️ Зеолитна вода срещу пъпки и акнеТази напълно нова и граничеща с вълшебство вода притежава уникални антибактериални свойства. Знайте, че Зеолит е мощен антибактериален продукт, който само за месец-два е в състояние да излекува кожата ви от пъпки и акне.

❤️Зеолитна вода срещу изгаряния – Винаги е добре да имате под ръка подобна лечебна вода, наситена с качествата на Зеолит. Тя ще облекчи изгорените от слънце или друг източник зони на кожата, ще й придаде мекота и ще облекчи болка и неразположение.

❤️ Зеолитна вода като лечебна сила След като си приготвите зеолитна вода, спокойно може да изпивате по няколко глътки от нея през първите 7 дни. Правете го сутрин на гладно, а също и преди вечеря. След първите 7 дни продължете да използвате водата единствено като козметична. И разбира се, всеки ден изпивайте минимум 2-3 литра стандартно структурирана вода.

❤️ Зеолитна вода срещу раниПо-надолу в текста ще споменем, че официално Зеолит присъства в боеприпасите на американската, френска и други армии. Заради способността му да стопира възпалителни и гнойни процеси. Зеолит е в състояние да прекрати процеси на гангрена и животоопасни възпаления.

❤️ Зеолитна вода срещу различни дерматитни проблемиКаквото и да е естеството на проблема, Зеолит винаги ще се отрази благоприятно на кожата. Не се притеснявайте да използвате зеолитната вода при всякакви дерматити, включително и при псориазис

❤️ Зеолитна вода за косата Натурална грижа за косата срещу омазняване, пархот, косопад и бавен растеж.

По-надолу в текста ще разкажем повече за силата на Зеолит за косата.

❤️ Зеолитна вода при гъбички, миризма на обувките или ходилата –  С тази невероятна вода може да третирате своите ходила, обувки, стелки. По-надолу в статията сме описали как да прилагате.

 

ВАЖНО!

Както споменахме по-горе, при първо използване водата ще бъде по-мътна. Това е, защото в началото концентрацията на Зеолит е много по-висока. А това е повод за радост, нека това не ви притеснява. С всяко следващо използване водата ще се получава все по-малко мътна. Но това никак няма да отслаби нейните качества. Използвайте пакетчето Зеолит в рамките на 3 месеца. След това си осигурете ново за максимални резултати.

ЗЕОЛИТНА ВОДА ЗА КОСА

След като си приготвите зеолитна вода при първично използване на продукта, вие вече ще притежавате един великолепен продукт, с който да третирате скалпа на главата. Може да разрешите проблеми, свързани със скалпа и косата. Подходящ е за хора, склонни към пърхот и омазняване на косата. Включително ще се радвате на гъста, здрава и бързо растяща коса. Вероятно ще разрешите и проблемите с косопада.

МИСИЯ ДЕТОКС

Зеолитът върши двойна работа чрез специфичен модел на детокса си: отдава полезни отрицателно заредени йони на необходимите за организма ни елементи, а положително заредените токсини изсмуква като с прахосмукачка за 6-8 часа и от тях не остава и помен.

На практика сме свидетели на качествен и естествен ДЕТОКС без наличието на каквито и да било странични ефекти. Важно е да напомним, че детоксът е основен и един от най-мощните и ключови фактори за човешкото здраве.

ЗЕОЛИТ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ И
СТРУКТУРИРАНЕ НА ВОДАТА

Поставен във вода, Зеолит я зарежда основно със силиций. Както и предизвиква мощен йонообменен процес, преструктуриращ съвършено водата.

Зеолитът е характерен със своята кориозна структура, тоест наблюдават се мини каналчета, в които навлизат тежките метали и токсините. Като по този начин се извеждат от организма без каквито и да било странични ефекти. Заредената със Зеолит вода не само доставя куп нужни елементи на организма, но и пречиства съвършено вашето тяло.

ЗЕОЛИТ ЗА РАСТЕНИЯ, ЦВЕТЯ,
ОРАНЖЕРИИ И ЕСТЕСТВЕНА ТОР

Установено е, че добавянето на зеолит в почвата усъвършенства структурата й и средата, благоприятстваща развиването на кореновата система у млади растения. За целта наръсете камъчета Зеолит около коренчето на растението. При поливане ценните вещества, идващи от Зеолит, ще проникнат по-надълбоко в кореновата система на растението. Ще го предпазват от болести, ще повишат неговия имунитет и ще стимулират правилния му растеж.

зеолит

На малцина е известно, че Зеолитът играе ролята на мощна и ефективна тор. При това напълно ЕСТЕСТВЕНА! Освен, че има способността да обезпаразитява и да извежда вредните вещества от почвата, Зеолит снабдява растенията с нужните за растежа им елементи. Не е нужно да покривате цялата площ, а да посипете камъчета Зеолит единствено около корена на растенията.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

ЗЕОЛИТ ЗА КОТЕШКАТА ТОАЛЕТНА
И ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ

Зеолит под формата на неголеми гранули, какъвто е нашият, разрешава по-лесно поддържане на тоалетната на домашните любимци. Благодарение на характерните качества на зеолита се улавят всички неприятни миризми. Камъчетата не се слепват помежду си, както и по стените на съда. Една доза от материала може да служи без проблеми за цяла седмица.

МИСИЯ ИМУНИТЕТ

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

След изчистването на токсините, патогенните микроорганизми и свободните радикали, имунната система се възстановява изключително бързо, подобряват се обмяната на веществата и храносмилането, намалява натоварването върху бъбреците и черния дроб, и в резултат на всичко това много хора усещат прилив на жизнена енергия, избистряне на съзнанието и готовност за активен живот.

ЗЕОЛИТ ПРИ МИРИЗМА
НА ОБУВКИТЕ

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

В състава на Зеолит присъстват елементи от вълшебния минерал, които улавят и обезвреждат токсичните фрагменти, потта и мазните отлагания. За целта най-добре е да напръскате обувките и ходилата си със Зеолитна вода (описана по-горе в статията. Тук се има предвид първичната концентрирана вода). След използване стелките се оставят навън за около 6 часа или докато влагата от изпари от тъканта на стелките. Не мийте ходилата след употреба на Зеолитна вода. Най-добре е да извършите процедурата вечер преди лягане.

ЗЕОЛИТ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ
НА АКВАРИУМИ И БАСЕЙНИ

Зеолит се употребява от някои фенове на рибки. Минералът пречиства водата от отпадни отрови и омазнявания. Според мнения на експерти в този тип занимания зеолитът може да поддържа най-хубавите равнища на РН във водата в продължение на три месеца. Материалът се употребява за заряд на специфични филтри, постоянно се комбинира с деен въглен.

КИПЯЩИЯТ КАМЪК
ЗЕОЛИТ

Зеолитът представлява микс от вулканични минерали, пепел и алкални подземни води. Уникалният продукт се е формирал в продължение на милиони години. Вулканичният продукт носи гръцко име: зеолит означава “кипящ камък”. Съдържа калий, магнезий, силиций, калций, натрий, благородни метали, кислород, витамини, аминокиселини, хуминови киселини. Всички положителни качества на вулканичните продукти зеолити са изразени в минерала клиноптилолит. Значението му за поддържането на човешкото здраве е огромно.

ЗЕОЛИТ

ПРИРОДНОТО “СИТО”
ЗЕОЛИТ

Качественият Зеолит има способността да пречиства съвършено водата. Мислете за Зеолит като за фино сито, което задържа в себе си едни и пропуска други вещества. Именно тази структура придава на минерала уникални свойства:

✔ много висок катионообменен капацитет към калций, магнезий, натрий и калий;

✔ високи абсорбционни свойства към амония и някои органични съединения;

✔ абсорбция спрямо радиоактивни елементи като цезий 134, цезий 137 и стронций 90;

✔ абсорбция спрямо тежките метали олово, цинк, хром и др.

✔ способност да разделя газовете по принципа на молекулните сита;

✔ способност да изсушава газовете;

ИНТЕРЕСНО
ЗЕОЛИТ В АРМИЯТА

Интересен факт, който едва ли е познат на повечето хора – Зеолит може да бъде намерен в боеприпасите на америкаската, френската и израелска армии, както и във френските легиони. Изумителен е фактът, че Зеолит е демонстрирал своите, граничещи с чудо качества, а именно да спира кръвта почти мигновено. И още повече – поставен върху рана, тя НЕ се инфектира. 

Изключително ефективен е при прилагане върху последна степен изгаряния на кожата.

МИСИЯ АНТИРАК

Особено интересни са изследванията върху способността на зеолитите да блокират злокачествените трансформации на клетки – т.е. минералът стимулира защитната реакция на организма, който сам се справя с канцерогенните процеси. Именно клиноптилолитът е считан за една от най-ефективните, а и най-изследвани форми в посока въздействие върху живи тъкани. Доказана е активността му срещу токсини и като противораково средство.

Противораковото действие на българския родопски зеолит е доказано експериментално чрез опити върху животни. Все още липсва научно потвърдена информация за клинични изследвания при хора – но механизмът на чудото е обстойно изследван.

Противораковият ефект на минерала е свързан със способността му да индуцира активността на гени, които потискат растежа на туморните клетки. Така организмът сам спира процеса на злокачествена трансформация и предизвиква апоптозата на вече образувани ракови клетки, т.е. тяхното саморазрушаване. Зеолитът действа успешно и като локално външно средство при форми на рак на кожата, както и за вътрешен прием – като повлиява цялостното състояние на организма.

Зеолитната програма помага за поддържане на организма и по-бързо възстановяване при химио и лъчетерапия.

ЗЕОЛИТ ПРИ ПСОРИАЗИС

Псориазис и невродермит също се повлияват от детокс-ефекта от използването на зеолит. Изсипете съдържанието на една торбичка във ваната. Останете във водата 15-20 минути, без да употребявате сапун или друго измиващо средство (преди това вземете хигиеничен душ!). След като излезете от ваната, оставете водните капки да изсъхнат по тялото ви, без да ги попивате с хавлия. След това може да сложите хидратиращ крем за тяло, който е авансово обогатен със зеолит на пудра. Изпълнявайте тази терапия всеки ден, до момента в който получите облекчение от неприятните признаци на кожния проблем.

Друг начин е, като си приготвите Зеолитна вода по описания по-горе начин.

ЗЕОЛИТ ПРИ ДИАБЕТ

Практиката демонстрира позитивното влияние на режим със зеолит при консуматори с диабет. Има позитивен резултат и при атеросклероза, омазняване на черния дроб и висок холестерол. Някои експерти предлагат приемът на стрит на прах зеолит да се комбинира с дестилат от гроздови семки или куркума. Тези добавки укрепват благотворното влияние върху стените на кръвоносните съдове и усъвършенстват обменните процеси. Нормализират се стойностите на кръвната захар и холестерола. Схемата е два пъти на ден по една лъжичка зеолитен прах или камъчета във вода. Приема се 20-30 минути преди хранене. Належащо е в дните със зеолитни дози да се изпиват по два-три литра вода. Процесът продължава миунимум 10 дни, след което приемите стават три за идващите 10 дни. След 20 дни от началото на терапията следва петдневна пауза. Лечението не престава пет месеца, като се повтарят описаните модули.

Още една изгода за диабетиците, най-много за тези с трофични рани: оказват помощ външните обработки със зеолитна вода, която се поставя след промивка с кислородна вода. Възможно е измежду медиците, с които контактуваме да има скептично настроени към лечението със зеолит, само че това не анулира опцията да се опита.

ЗЕОЛИТ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СТАВИ

Зеолитната терапия е препоръчван метод от някои източници като средство за преодоляване на ставни възпаления и болести като остеохондроза. Тук се разчита на способността на минерала да извлича от организма токсичните съставни елементи и да спомага за обезвреждане на болестните огнища. Привърженици на националните способи на терапия пък предлагат топли процедури с камъните Зеолит, който се употребява сходно на морската сол. Зеолитът се сипва в торбичката и се затопля (може и с ютия) до температура, която тялото може да изтърпи, след което се слага върху болното място за десетина минути. Добре е преди да опитате тази терапия да се посъветвате с доктор – някои костни заболявания се утежняват от нагряване.

ЗЕОЛИТ ПРИ АЛЕРГИИ

Зеолит може да се употребява в лечението на алергии. Доказано е, че минералният комплекс блокира действието на разнообразни алергени и по този метод понижава риска от реакции на свръхчувствителност. Необходима е консултация с експерт за метода, по който зеолитът може да се включи в сложно лекуване против алергии. С вътрешен прием на зеолит могат да се понижат реакции като обриви, главоболие, дихателни усложнения и прочие.

Един минерал - хиляди качества

Нека разгледаме само част от полезните действия на Зеолита:

1. Силен антиоксидант. През първия месец от използването му се свалят 3-4 кг „мъртво тегло“, поради изхвърлянето на шлаките от организма. Клиноптилолитът е най-мощното детоксикиращо средство, помагащо на организма да се защити от свободните радикали

2. Улавя и извежда от организма канцерогенните вещества, които се образуват при консервиране на храни, пържене, опушване или при използване на нитратна сол/.

3. Притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/

4. Свързва и елиминира амоняка от клетките.

5. Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване).

6. Снижава риска от развитие на ракови клетки.

7. Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най-вече от лошо или неправилно хранене. Помага на организма да регулира биохимичния си баланс. Подобрява усвояването на другите нутриенти от организма.

8. Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

9. Единственият минерал, който помага при обилно изпотяване, предизвикано от нервни проблеми: (150 г клиноптилолитова вода се смесва с 50 г ябълков оцет или лимонов сок и сместта се пие минимум три пъти дневно преди ядене, леко затоплена).

10. Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта. Хората, употребяващи клиноптилолит, не познават болести като рак, язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

11. Намалява симптомите на алергии. Улавя някои от алергените и антигени, които предизвикват алергии, мигрена, астма.

12. Стабилизира функцията на имунната система осигурявайки ѝ перфектна защита в борбата с различни болести. Действа в широк антивирусен спектър. Клиноптилолитът не засилва директно имунната система, но позволява тя да функционира оптимално чрез премахване на токсини, вируси, дрожди, бактерии и гъбички, които могат да потиснат имунната функция и производството на хормони. Много хора съобщават за чувство на повишена енергия, яснота на съзнанието и жизненост.

13. За лечение на инфекции на пикочните пътища и зъбната плака.

14. Прилагането на клиноптилолит вътрешно и под формата на пудра или зеолитна вода външно показва отлични резултати при лекуването на кожни проблеми, акне, псориазис и всякакъв тип рани.

15. Подпомага процесите на детоксикация на черния дроб, като намалява неговата токсичност.

16. Подобрява имунитета и устойчивостта на организма към стреса.

17. Стимулира перисталтиката на червата, като по този начин допринася за цялостното здраве.

18. Подпомага отстраняването на свободните радикали от тялото.

19. Действайки като сорбент и препарат за почистване на клетките на организма, помага за установяване и поддържане

20. Помага за поддържането здравината на клетъчните мембрани, като по този начин намалява възможностите за злокачествени туморни образувания.

21. Благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма, биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издръжливостта, ефективен при алергии, злоупотреба с алкохол и храни, коригира наднорменото тегло, повишава хемоглобина, ефективен при рани, изгаряния, кожни и козметични проблеми, премахва целулита, ефективно средство срещу гъбички, транспортира кръвната захар в клетките, без помощта на инсулин.

Взаимодействие с лекарства: съчетава се добре с всички лекарствени средства, прилагани за лечение на посочените заболявания.

Няма противопоказания, възрастови ограничения, нито странични явления. През първите няколко дни след започване на приема е възможно да се раздвижат песъчинки в бъбреците и жлъчката, да се появят болки или дискомфорт в тази област, но те скоро отзвучават. Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате клиноптилолит на прах, трябва да поглъщате достатъчно течности – поне 2-2,5 литра вода – за да улесните циркулация на кристалните структури и очистването на шлаките.

КАК ДА ПРИЕМАМЕ ЗЕОЛИТ

Изперете ръчно памучната торбичка с цел максимална хигиена. Изсипете съдържанието на Зеолит в памучната торбичка за по-голямо удобство. Поставете я в стъклена кана с около 500 мл вода или в друг удобен стъклен съд. Връзките на торбичката може да завържете за дръжката на каната или по друг, удобен за вас начин. Целта е да НЕ пресявате всеки път камъчетата през цедка, когато прехвърляте от един съд в друг, а да спестите повече време в излишни процедури. Имайте предвид, че торбичката е изработена от напълно естествен материал, който няма да влоши качеството на вашия Зеолит. Препоръчваме да използвате стъклени съдове за структуриране на вашата вода. Но дори и пластмасовите 5 литрови туби с вода, закупени от магазина, също ще подобрят значително качеството на водата, след като тя е преработена със Зеолит. 

Потопете торбичката със Зеолит и оставете да престои 8 часа. След което ще имате на разположение чудесна козметична вода. А след това започнете да структурирате своята питейна вида, която ще е прекрасна на вкус и с множество лечебни свойства. Вода, каквато не можете да закупите никъде и за никакви пари. Насладете й се, изпивайте минимум по 2-3 литра зеолитна вода дневно. 

По-нагоре в текста споменахме, че първата вода ще бъде по-мътна. Използвайте я за козметични цели (прочетете по-нагоре в текста инструкциите).

ВАЖНО! Може да използвате стандартна питейна вода от чешмата. След структуриране със Зеолит тя ще подобри в пъти своето качество, ще бъде пречистена и обогатена с множество минерали и елементи. Вкусът й ще се подобри, ще го усещате много по-мек, а водата ще бъде по-вкусна. Не съветваме да използвате минерална вода, а изворна, трапезна или питейна от чешмата.

ВАЖНО! Както споменахме по-горе, при първо използване водата ще бъде по-мътна. Това е, защото в началото концентрацията на Зеолит е много по-висока. А това е повод за радост, нека това не ви притеснява. С всяко следващо използване водата ще се получава все по-малко мътна. Но това никак няма да отслаби нейните качества. Използвайте пакетчето Зеолит в рамките на 3 месеца. След това си осигурете ново за максимални резултати.

МИСИЯ ЗЕОЛИТ

За нас Зеолит е мисия. Защото знаем как действа и на какво е способен. А след себе си той носи цяла история и хора, които са излекували редица от здравословните си проблеми. Ето защо е толкова важно всичките тези истории да бъдат разказвани. Да се знае повече и да ползваме един от най-големите дарове, с които природата ни е наградила. Вероятно за малцина е ясно, че Зеолит е световна рядкост, особено в това си качество, каквото може да бъде открито сред най-загадъчната ни планина…Родопите! Родопският Зеолит е особено ценен, заради неговите свойства и състав и би следвало да бъде официално обявен за НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО.

Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода + Подарък Памучна торбичка!

ЗАЩО ЗЕОЛИТ?

ЗАПОЧНЕТЕ СВОЯТА ЗЕОЛИТНА ПРОГРАМА ОЩЕ ДНЕС И СЕ РАДВАЙТЕ НА КРЕПКО ЗДРАВЕ, СИЛА, ЖИЗНЕНОСТ И КРАСОТА!

2 thoughts on “Зеолит Клиноптилолит за структуриране на вода

 1. Мария Андреева каза:

  Здравейте! Купих си зеолит, не от вас, но има нещо, което ме притеснява в това,което съм закупила.
  Водата, в която го сложих, силно замириса на някакъв перилен препарат от моето детство. Стана доста неприятна за пиене.
  Прочетох внимателно указанията ви, казвате, че цветът може да се промени, но не прочетох за силен,натпапчив аромат.
  Дали, това,което съм си купила е било зеолит, наистина?

 2. Роси каза:

  Здравейте, не можем да предположим какво точно сте си купила, но досега от този ,който ние предлагаме сме нямали оплаквания.
  Компанията, която го добива от Родопите е с традиции в това.
  Имат и доста други продукти от нашия Български, Родопски зеолит, като например на капсули.
  Скоро ще бъдат добавени и към нашия асортимент.
  Не се колебайте да опитате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *