Полезна статия

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

» Да се доверим ли изцяло на тялото си по време на тренировка?

» Или да добавим допълнително гориво за още повече ефективност във фитнеса?

» Нека потърсим правилните отговори, като ще се ръководим от най-мъдрия съвет: БАЛАНСЪТ.

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

» Изкуството на тренировката, постигането на цел и въобще изкуството да живеем, се основава на един важен принцип - баланса. Ако някой все не е схванал тази концепция, то най-вероятно продължава да изпитва затруднения не само във фитнеса, но и в живота като цяло.

Затова днес ще поставим на везната на баланса предимства, недостатъци и най-вече...ще по изчисляваме.

Най-доброто предстои...

За финал ще ви предложим изумително прост и ефективен вариант, който не само ще е балансиран, но и с който ще постигнете невероятни резултати, стегнати и силни мускули. И като бонус ще добавим най-доброто, на което дори и не сте се надявали - Общ тонус и здраве за всички системи на организма ви. А най-впечатляващата част е, че крайната цел ще бъде постигната с лекота и удоволствие.

Ако всичко това ви изглежда фантастично, не бързайте с изводите. Защото само след секунди ще ви докажем твърдението си. Ще го направим с прости изчисления и малко химия. 

» Ще ви споделим и мнението на истинска Олимпийска шампионка!

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

И какво е помогнало в постигане на резултатите й. Няма да си говорим празни приказки. А ще се основаваме единствено на факти. И така, нека изчисленията започнат сега...


 ЛЮБОПИТНО 

Плюсове и минуси

На фитнес добавките

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките
 Плюсове 

Да добавиш "гориво"

Плюсовете на добавките в най-общия случай са: не е нужно да разчиташ единствено на собствените си резерви. Качествената добавка подсилва тонуса и издържливостта. А крайният резултат се достига значително по-бързо. 

 Минуси 

Шестте мита

Минусите са често пренебрегвани. Приемането на хранителни добавки за тренировка не е детска игра. А експериментите с тях крият неподозирани рискове. Нека разберем повече за шестте мита за ползите от фитнес добавките:

Шестте мита за фитнес добавките

 
 

Повечето анаболни стероидни препарати са истински бич за тялото и здравето ни. Често се засягат жизненоважни органи като сърце, бъбреци и черен дроб, като при неправилна употреба може да се стигне дори до смърт. Често се засяга импотентността и либидото. Особено при мъжете, които прекаляват с подобни препарати.

 
 
 

Фитнес добавките НЕ са лекарства, нито пък са натурален продукт в повечето случаи. Заблуда е да се смята, че много от популярните добавки носят каквато и да е полза за здравето. Искаме красиви тела, но цената, която се плаща за мечтания резултат - заслужва ли си...?

 
 
 

В повечето случаи се касае за мит, че фитнес добавките са толкова ефективни. Затова днес ще ви разкрием една тайна: почти всяка добавка (не само фитнес добавките) съдържа не повече от 3 до 4 активни вещества. И всички те са придобити по напълно изкуствен начин. Дори витамините, които са включени в състава на препаратите, нямат нищо общо с натуралните. Несравним е ефектът от пресния плод или фреш от лимон например с този на витамин С на капсула.

 

ВНИМАНИЕ

След секунда ще знаете повече!

Имайте търпение….Фат бърнърите: Така наречените фат бъpнъpи, ĸoитo уж cпoмaгaт зa cвaлянe нa мaзнини, нямaт ниĸaĸвo дeйcтвиe въpxy opгaнизмa. Πo-дoбpe e дa се нaпpaви eднa дoпълнитeлнa paзxoдĸa пpeз дeня или дa се нaмaли xpaнeнeтo. Единcтвeният нayчнo дoĸaзaн мeтoд зa cвaлянe нa тeглo и peдyциpaнe нa мaзнини, e cъздaвaнe нa ĸaлopиeн дeфицит, т.e. дa пpиeмaмe пo-мaлĸo eнepгия, oтĸoлĸoтo изпoлзвaмe. Всичко останали афиширания за ефетивност от фат бърнърите са чисто меркетингов (рекламен) трик.


 
 
 


Химия ли се добавките? В повечето случаи ДА! Те може невинаги да навредят, но ползата и ефектът им не са особено впечатляващи.


 
 


Колко са "пълни" или "празни" повечето добавки? Истината е, че концентрацията на активни съставки е толкова незначителна, че по-скоро ефектът от употребата им е ПЛАЦЕБО. Когато вярваш, че една добавка ще ти даде сила, то по всяка вероятност ще усетиш известен прилив на енергия. Това, което дава усещането за сила, се дължи най-вече на включените в хранителната добавка стимулатни съставки. Като да се предозираш с кафе или шоколад. Точно тук е голямата уловка. Тази енергия е изкуствено създадена. Изключително неприятно се отразява върху сърцето и нервната система. А добавката, която ти доставя подобна измамна енергия, в повечето случаи е плод на чиста химия. За съжаление, истината е, че се касае отново за маркетингов трик. Когато усетиш прилив на енергия, нормално е да отчетеш фитнес добавката като ефективна.Най-важно е да се разбере, че тази хиперактивност се дължи на евтини химични съставки, които често заблуждават с ефекта си. Набавянето на енергия може да се постигне по много различни и далече по-качествени начини.

Имай търпение! След само 3 секунди ще споделим една от най-ефективните и напълно безвредни тактики.

 
 

Най-важният въпрос: СЪЩЕСТВУВА ЛИ НАЧИН ДА ДОБАВИМ ДОПЪЛНИТЕЛНО "ГОРИВО", БЕЗ ДА НАВРЕДИМ НА ТЯЛОТО СИ?

Това е изненадата, за която обещахме по-рано.

Не само, че съществува. Не само, че е напълно безвредна и натурална. Но и много по-ефективна от всяка хранителна или фитнес добавка. А силата, която ще усетите, ще бъде качествена, истинска и дори извор на здраве.

» Лесно проверима и отдавана доказана информация. Мумио притежава уникален състав, който не може да бъде пресъздаден по изкуствен начин.

Преди да ви разкрием силата на Мумио, е наложително да уточним нещо важно!

» За да има смисъл от приема му, на първо място Мумио трябва да бъде качествено, чисто и натурално вещество. Внимавайте при избора. На пазара повечето от продуктите Мумио (Шилажит) са добити по изкуствен начин и не притежават нужните свойства.

» Смело ще кажем и ще затвърдим тезата си: Мумио е едно от най-мощните средства за спортистите. Това е неоспорим факт и не е без покритие. Ще ви разкажем и историята на истинска олимпийска шампионка, която смята, че дължи част успеха си именно на Мумио.

» Цялата чудо се крие в състава на Мумио. Може би звучи невероятно, но след множество анализи, става ясно, че подобен състав и комбинация от елементи почти няма аналог в природата. А камо ли да бъде пресъздаден по изкуствен път.

»  Наричат Мумио "кръвта на скалите", "Сълзите на скалите" и др. Всъщност името му е Шилажит. А "Мумио" е името, дадено от народа. Хората са забелязали, че чудодейната смола притежава такава сила, че съхранява за дълго хората и дори животните млади, здрави и жизнени. Шилажит те съхранява като "Мумия" - това е правилната аналогия.

 

Но какво се крие в състава на Мумио и което го прави толкова ефективно?

 
Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

Уникалният състав на Мумио:

»  Повече от 80 биологично активни вещества и съединения;

» 30 макро и микроелементи

» Етерични масла и пчелна отрова

» аминокиселини;

» Витамини

»Мастни киселини

И нещо още по-удивително - съдържанието на всичко изредено е в такива пропорции, които са максимално полезни за човешкия организъм. Сякаш магическа сила е редила най-съвършения пъзел за човешкото здраве, сила и издръжливост.

ТАЙНАТА НА МУМИО Е РАЗКРИТА!

Сега вече е повече от ясно, защо Мумио е сред най-могъщите препарати на планетата.

Тук не си говорим празни приказки. Няма тайна, няма магия, няма измамни рекламни трикове. Всичката "мистерия" се крие в състава на смолата. А нещата са напълно логични и доказуеми.

Или да го кажем на кратко:

МУМИО не може да бъде наречено ДОБАВКА! Тъй като в състава му няма нужда да бъде добавено нищо повече!

МУМИО СЪДЪРЖА НАД ПОЛОВИНАТА МЕНДЕЛЕЕВА ТАБЛИЦА!

Смята се дори, че все още не е разкрит пълният състав на Шилажит.

Винаги е важно да бъдем осъзнати. Кога ни манипулират и кога се касае за самата истина. Ако някъде прочета или чуя, как дадена добавка ще направи велики неща с мен, една ярка лампичка замигва в ума ми. Но как така? Как ще отслабна, приемайки две хапчета на ден? Как ще издържам часове във фитнеса? Откъде и кой влива подобна енергия в мен? Каква е цената за здравето, която трябва да платя?

Четете внимателно! Няма начин три или четири активни вещества, добити по напълно изкуствен начин, да направят от мен фитнес икона или модел за човешкото здраве. Едно е да ти се иска да вярваш, друго нещо е реалността и истината.

Неслучайно в началото на текста ви заговорихме за БАЛАНС.

»Търси се: нещо натурално, безвредно, даващо сила и здраве в същото време. Да действа реално, да не черпи от нашите резерви, а да ни дава издържливост и без да плащаме цена, увреждайки тялото си.

Учудващо е колко много се труди фармацията в създаването на съвършената добавка. Като добавим и рекламните трикове, нещата изглеждат невероятни.

Учудващо е още, как с лекота се подминава силата на природата. И как стотици и хиляди натурални вещества се пренебрегват, без почти никой да им обърне внимание.

ЛЮБОПИТНО: Знаете ли, че за да се образува смолата Мумио, са нужни редица обстоятелства. Нужна е определена височина, климат, природа. Точно определни растения, които да растат наоколо и точно определни животни, които да се хранят с точно определени растения. Цялата тази система от "случайности" трябва да се прояви, а после да измине доста дълъг период от време, за да може смолата да се създаде в нейната пълнота.

Ето това е, което фармацията няма как да постигне. Може да се ползват определени активни вещества, добити по химичен път. Някои от тях определено ще бъдат полезни. Но никога не може да бъде създадена толкова съвършена комбинация.

МУМИОТО И СПОРТА:

Всеки, който някога е опитал Мумио, знае и винаги ще го повтаря:

Имам много повече енергия и тонус. Издържам часове наред на физическо и умствено натоварване. Наспивам се по-бързо и нямам нужда от кафе. ❝

Качествата на Мумио са неизброими. Няма болест или проблем, с който веществото да не може да се справи.

Но днес фокусът ни специално е насочен към спортните активности.

ЗАЩО СА НИ ДЕСЕТКИ СКЪПИ И РАЗБНООБРАЗНИ ДОБАВКИ, СЛЕД КАТО ПРИРОДАТА Е СЪЗДАЛА ЗА НАС НАЙ-МОГЪЩАТА – МУМИО!

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

МУМИЕ

60 веган капсули МУМИО

Най-мощното 100% натурално вещество за спортисти

29.00 лв

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

Да издържаш часове във фитнеса

Да си винаги във форма и да се възстановяваш бързо. Без вредите от изкуствени добавки. 100% натурално, безвредно и ефективно!

Мумио и 6-те мита за фитнес добавките

Обещахме мнението на истинска Олимпийска шампионка!

Очаквай скоро интервю с нея

Тя се свърза с нас. Интересуваше се от Мумио, пожела да закупи и за свои близки. Но сподели с нас коя е, за своите успехи и как Мумио е било нейн спътник през цялото време. 

Сега тя е на близо 60 години, но в миналото е била звезда. Има 2 олимпийски медала и 9 медала от европейски първенства. Не просто спорт за удоволствие, а висша лига от световно ниво.

Засега няма да споделим името й, защото е етично първо да поискаме разрешението й. Обещаваме, че скоро ще я поканим на интервю. Надяваме се и вярваме, че няма да ни откаже.

Ето какво ни разказа тя за Мумио...

Голяма част от състезанията и тренировките й са се случвали в СССР (бившите руски републики, където може да бъде открито най-високо качество Мумио).

По онова време от планината са слизали хора, които са носили в шепите си смолата Мумио. Оказва се, че тя е много популярна по тези места. Нашата шампионка е впечатлена от разказаните й истории и се доверява на качествата на смолата.

Това, което най-силно обаче впечатли и нас самите, бяха няколко изречения, които ще цитираме по памет: "По онова време ни се налагаше да приемаме различни добавки, вещества, какво ли не...за да можем да издържим на нечовешките тренировки. Няма нещо, което да не съм изпробвала. Но това, което направи Мумио за мен, е несравнимо. Няма друго нещо, което да е толкова силно и ефективно, както е Мумио. Често ме питаха как издържам, а и как се възстановявам толкова бързо. Е, голяма част от успеха си дължа на Мумио. Бях силна и издържлива и печелих битки."

Друго интересно, което тя сподели с нас е, че Мумио изключително бързо възстановява тялото. Според нея се дължи на противовъзпалителните качества на смолата. Интересно е, че малцина изглежда знаят това. И за нас беше изненада, а именно че противовъзпалителните свойства са в основата на силата и възстановяването.

Имайте предвид, че и досега не е открито веществото в природата, което по толкова бърз и изключителен начин да възстановява счупване и навяхвания. 

Интересен е и фактът, че толкова малко се знае за Мумио сред младите хора. При това спортуващи интензивно.

Надяваме се, че с тази статия ще стигнем до все повече хора, които да научат за силата на Мумио.

 
СИЛАТА НА МУМИО

Силата и ефектът на Мумио нямат аналог!

Мумио се предлага на капки и на капсули!

Мумио на капсули 60 броя

Мумио минерални капки

ЗА КОГО Е ТАЗИ СТАТИЯ?

 

С тази статия целим да достигнем до все повече млади хора. Малцина от тях познават силата на Мумио. А голяма част от предлаганите добавки крият рискове за здравето. Или зад рекламните посласния се крие фалшива или преувеличена история.

Опитайте Мумио. Курсът на прием е средно около 20 дни, след което се прави почивка от 10-20. После може да се редува. Пълен ефект в началото ще почувствате след първата седмица до 20-тия ден!

 

Екипът на

www.bilkite.net

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *