Полезна статия

Как стопирах вирус за 24 часа

Стоп вирус

Вярвате или не – стопирах вируса за няколко часа. Когато написах 24, всъщност преувеличих. Истината е, че това се случи за не повече от 10 часа. Но нека не звучи преувеличено, макар да е самата истина…

Преди това е важно да отбежежа, че обичайно нещата не се случват точно така при мен. Свикнала съм да преминавам през процеса с вирусите за поне три дни. Понякога се получават и усложнения.

А точно в този ден нещата не започнаха никак добре. Без никакво предупреждение, ме връхлетя дълбока кашлица, тялото започна да ме боли. Появи се главоболие. От носа ми се изтичаха „тонове“ секрети. Отделно, около мен почти всички се бореха със същия вирус. И вече знаех – тоя е от „гадните“… Значително хора около мен прибягнаха до антибиотици. Абе нещата не изглеждаха никак добре. Обаче аз имах работа, ужасно мнооого работа. Казах си: „Точно сега нямам време да боледувам“. И така си поставих цел – утре тряваше да съм на линия 🙂

И ето, че този път промених хода на „играта“. Но как се случи всичко това…

КАК ПОБЕДИХ ВИРУСА ЗА ПО-МАЛКО ОТ 24 ЧАСА?

Действах методично и целенасочено!

Той е упорит, упорита бях и аз 🙂

 
За целта използвах

Няколко тактики

 

 
1

Спрях вредната храна!

Никаква захар, теста и животински продукти. И НИЩО от пакетчета.

На практика с почти нищо не се хранех. За Бога…това са само няколко часа. И вие го можете. 

Не забравяйте – вирусите също обичат да си „похапват“. Затова нека спрем тяхната порция и супер-сила, за да ги изнемощим. Но пък всички ние имаме достатъчно много резерви, че да изкараме няколко часа без храна. Това е изключително лечебен процес.

Ако все пак не сте готови да се подложите на пълно гладуване, тогава наблегнете на пресните плодове, зеленчуци, салати. Или пък си пригответе вкусна зеленчукова супа. Хапнете си я още топличка, тя ще ви насити напълно. 

Идеални са още фрешове, смутита, накиснати ядки. По-надолу ще спомена за няколко бързи, вкусни и лечебни рецепти.

 
2

Повече вода и топъл ароматен чай

Няма нищо по-добро от обикновената вода. Тя е тази, която ще отведе токсините от тялото ви. А когато добавим и класически чай, той ще сгрее тялото незабавно. Ще облекчи болките в гърлото, ще успокои неспокойния ви нос.  Същевременно самите билки ще свършат чудесна работа. Какъвто и да е чаят, общо взето няма да сбъркате. Мента, лайка, мащерка. В магазините се продават различни готови смески. Ако се е появила кашлица, може да консумирате Гръден чай, почти навсякъде се продава такъв. 

МАЛЪК ТРИК: Изпийте чаша топла, почти гореща вода на гладно. Ето как да я приготвите – кипнете водата, изсипете я в чаша. После добавете две бучки лед. Точно, когато ледът се стопи, започнете да пиете водата на малки глътки. Колкото и просто да изглежда, това е изумително лечебно средство.

Важно е да знаете: Консумацията на повечко вода прогонва главоболието. И това може да се постигне в рамките на час дори!

3

Мумио и Минерални капки - една от най-мощните комбинации, които познавам.

Тук е много ключов моментът! За Мумио сме говорили много. За Минералните капки Зехира – също. Това е моята най-любима добавка на света. Защото тя е РАБОТЕЩА! Мноооого работеща. Вярвате или не, благодарение на тази комбинация вирусът е най-малкото, с което човек може да се справи. 

Причината е в СЪСТАВА. 
Знам, звучи преувеличено, но е истина – тук може да бъде открита половината Менделеева таблица. Най-важните микроелементи. При това в напълно органичен вид. А това значи само едно – усвоява се напълно! И докато повечето добавки, които познавам, се основават предимно на маркетингови трикове, то тук нещата са различни. 

Има един много просто начин да се убедите – изпийте две пипети на гладно от минералните капки и само наблюдавайте. Само след десетина минути ще усетите прилив на енергия. Но не такъв, както е от кафето. А качествен! 

Когато тялото има енергия, то може да се самоизлекува на практика от всичко. 

Минералните капки са си цяла революция, понеже технологията на добиване е уникална. От Мумио се хелират (извличат) 12 микроелемента. И те са напълно органични. Усвояват се веднага от клетките. 

И ето я моята любима комбинация:

1. Чисто Мумио – Когато говорим за наличие на вирус, действам смело. Увеличавам дозата двойно. Две капсули сутрин на гладно и две капсули вечер до 18 часа на гладно. Дори може и в средата на деня да приема една или две таблетки. Така действам първия ден. Ако се наложи и втория. И от тоя вирус в края на деня обикновено нищо не остава 🙂

2. Минерални капки „Липсващият елемент“ – те представляват чисто Мумио + извлечени от него още 12 микроелемента. Всичко това е в течна форма. По-мощна добавка лично аз не познавам. И отново, когато говорим за вирус, увеличавам дозата през първия ден. Действам ударно. Препоръчителната доза е две пипети сутрин и две вечер до 18 часа на гладно. Взимам капките заедно с чистото Мумио. Но по време на вирус покачвам първия ден броя капки – вместо две пипети сутрин и вечер, аз приемам по три пипети. 

А после ме питат – как, за Бога се излекува толкова бързо! 

Много е просто – всичко е въпрос на знания, наука и правилната атака. 

И трябва да ви кажа, че Мумио и Минерални капки би трябвало да присъстват във всеки дом. За всички у дома. И за всеки проблеми.

Може да прочетете повече за Чисто Мумио и Минерални капки.

 
4

Джинджифилът! Едно от най-мощните натурални средства!

Няма начин да не го знаете, но Джинджифилът си е направо „културистът“ сред природните илачи. Тоя „приятел“ е толкова мощен, упорит и ефективен, че мога да кажа за него само едно – той е Магически!

Информацията за Джинджифил е в изобилие. За него може да се прочете много в интернет. Не е нужно тук да се впускам в подробности. А само ще ви кажа как лично аз действам. УДАРНО!

Тук има няколко варианта:

1. Вариант 1: Настъргвам малко от парчето Джинджифил и изцеждам сока. Това може да се направи с ренде. А после хващам в ръде и стискам настърганата вече маса. Много е лесно, става за минута. Изпивам сока, колиечеството не трябва да е твърде много. Джинджифилът е много силен и може да ви енергезира излишно. Затова внимавам да е в рамките на около половин пръст на дъното на чаша за кафе (това е ориентировъчно). Важно е много обаче да правите това не веднъж, а няколко пъти през деня.

2. Вариант ДВЕ – аз прилагам предимно тъкмо този. Понеже все бързам и съм претоварена от задачи, та ето какво правя. Отрязвам си едно парче Джинджифил и гледам да ми е под ръка. На всеки час остъргвам със зъби от парчето. Все едно замествам рендето 🙂 Вероятно ви звучи идиотски, обаче е много ефективен трик и не губи от времето ви. Дори и да шофирате, може да го правите по всяко време. Не е нужно да сте в кухнята и с рендето.

Когато стържа със зъби от коренчето излиза малко количество сок – аз го засмуквам и изпивам. Примерно 1, 2 или три пъти стържа и засмуквам.

МНОГО ВАЖНО! – Когато отпиете от джинджифиловия сок, внимавайте той да облее гърлото. Не преглъщайте излишно. Не пийте вода и не консумирайте храна поне за 10 минути. Оставете този мощен сок да подейства локално – върху самото гърло. В началото ще усетите „лудото“ парене от Джинджифила. Настава война в гърлото ви. Обаче…радвайте й се. Това значи, че болестотворните клетки биват атакувани. Колкото по-болно е гърлото, толкова повече люти. Ето какво да направите – усмихнете се 🙂 „Войната“ е във ваша полза. Благодарете на тялото си и на прекрасния Джинджифил за добре свършената работа 🙂

ВАЖНО! Правете това през час-два. И ви казвам – тоя вирус няма начин да оцелее за дълго във вас 🙂

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ТРИК: Понякога редувам процедурата с Джинджифила заедно с чиста прополисова тинкура. Един час джиндживил, след час прополис. И така редувам. Отново е важно течността да постои известно време локално върху гърлото ви. Не се хранете и не пийте вода за около 10 минути поне. От прополиса накапвам само няколко капки – около 5-6, не повече (понеже ще правите това доста пъти през деня и ще ви дойде прекалено). После го преглъщам и оставям да си действа върху гърлото.

3. Варинт 3: Тук ще спомена не толкова вариант, а нещо като допълнение към терапията.

Сега, не ми се сърдете за препоръката, някои може и да погледнат на нея осъдително. Обаче аз съм длъжна да го споделя – тоя трик действа. При това МОЩНО!

Изстисквам малко джинджифил с ренде и го изцеждам в шепата си. Съдържанието се побира на дъното на една малка чашка. 

И сега тук е много важно да усетите момента! Това сокче го разреждате с вода. Може дестилирана, преварена или изворна. И това разредено сокче накапвате в носа! Да, точно така – директно в носа. 

Честно да ви кажа, аз на по-качествени капки за нос така и не съм попадала. 

Правя това през 1 час. Смело атакувам. И до края на деня няма и помен от сополите.

ВАЖНО! Внимавайте с разреждането. В никакъв случай НЕ слагайте чист джинджифилов сок в носа си. Той може да разруши лигавицата ви. Разрежда се!

КОЛКО СЕ РАЗРЕЖДА? – това е въпрос, който сами трябва да усетите. Идеята е да почувствате парене в носа. Задължително трябва да люти, за да има ефект. Но не прекалено. Усещането трябва да е леко неприятно, малко ще се насълзят очите, но това е само за секунди. Но и трябва да е търпимо. Тук се внимава! 

Пазя си чашката за през деня или горе-долу за половин ден, защото после действието отслабва. И през час или два накапвам с пепета около една или две капки в ноздра. Важно е да се прави през целия ден, за да има ефект. Все пак сме в позиция на атака. А целта ни е да се справим с вируса за часове. Затова, бъдете упорити. Всяко ваше действие ще ви се отблагодари.

Има и друго варианти с джинджифила – някои си го правят на чай. Това е чудесно също. Но е различно, когато оставите растението в пресен суров вид, много по-силно е така.

Но все пак, препоръчвам да добавяте по 2-3 филийки джинджифил към билковия чай, който си приготвяте за през деня.

ВАЖНО: ако нямате време за всички тези процедури, може да се доверите на готова хранителна добавка Куркума и Джинджифил на капсули.

5

Зеолит - Минералът на XX век, минералът на дълголетниците!

Ще бъде грехота, ако не го спомена. Освен МУМИО, Зеолитът е следващата ми слабост. Ако забележите, нищо случайно не ви препоръчвам. Винаги съветвам да се наблегне на напълно естествените източници. Всъщност аз вярвам в нашите тела и тяхната способност да се самолекуват. Забелязвам, че най-простите неща са всъщност най-ефективни. Защото тялото ги разпознава и възприема отлично, без никаква съпротива. 

Или както има една приказка: „Ако няма да ми помагаш, поне не ми пречи“ 🙂

Та това имах предвид. Да оставим тялото си в покой и намира. Да не го товарим с излишна храна, да не му пречим да си свърши работата. 

Но и внимавам да не пропусна нещо важно – да му дам качествена сила и енергия, за да може то да бъде още по-ефективно. Номерът с чай, джинджифил, прополис и моето любимо Мумио + Зеолит, са точно онова, което няма да попречи на тялото ни. Напротив – ще подсили имунитета в рамките на няколко часа. 

Та ето Защо Зеолит

Темата всъщност е дълга и ние сме я описали много подробно. 

Важно е да се знае, че по време на болест или обичаен вирус, ние трябва да помогнем на тялото да отведе час по-скоро излишните остатъци от себе си. И ето така то ще бъде истински продуктивно.

Зеолитът по принцип следва да бъде наша гордост.

Знаехте ли, че българският Зеолит е с най-добрите качества в целия свят.

Еххх, колко е жалко, когато съкровището е под носа ни, а ние не го забелязваме. И ако в много държави биха се гордеели с нещо подобно, биха го афиширали и забогатявали от него, то ние в повечето случаи дори не го забелязваме. 

Би ми се искало да се знае малко повече по темата. Ето защо, преди време написах нещо, което ми отне няколко месеца проучване. Но пък се получи качествен и изчерпателен материал.

Затова ви го подарявам сега. Може да прочетете повече ето тук за ЗЕОЛИТ Клиноптилолит.

 
 

В заключение ще допълня няколко неща: Важен е сънят. По време на вирус е важно да оставим тялото да отпочине. Това е много ключов момент. 

Ако разполагате у дома със сироп от черен бъз, изпивайте по една лъжица сутрин и вечер. 

Чаят от коприва е чудесен. За него великата мария Требен е казвала неведнъж, че ако знаехме каква сила се крие в копривата, то бихме засявали всичката си земя само с коприва. 

Разбира се, всеки познава различни начини за справяне с вируси, инфекции и грип. Вариантите са безкрайно много. Аз самата мога да продължа тази статия до безкрай.

Но реших да ви споделя за метод, който наистина действа. При това много бързо. 

Ако спазвате всичко, което описах, по всяка вероятност ще стопирате вируса за няколко часа. А и не само, ще укрепите имунната си система. Така че тя ще бъде в пълна готовност да посрещне с лекота нови предизвикателства.

Важно е да се знае, че подобен курс на лечение би могъл да се прави и без видима причина. А превантивно. Това е най-добрият от всички варианти. 

Важно е да се знае още, че колкото по-рано реагирате при наличие на грипни състояния, толкова по-бърз и ефективен ще бъде методът, който ви описах.

В началото на статията ви обещах няколко прекрасни рецепти. Но понеже ще претоваря тази статия прекалено, затова реших да направя нова и посветена специално на темата. Очаквайте я съвсем скоро…

Бъдете здрави и вярвайте в себе си. Обичайте се! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *